середа, 02 квітня 2008 14:46

Супермодель з України знялася оголеною для Vogue (ФОТО)
5

Улюбленка бренду Prada, 22-річна Даша, що з"явилася на світ в Україні, виклала топлесс-урок всім іменитим моделям.

Багата земля українська не тільки на могутніх боксерів і швидких футболістів, але і на красунь, які розповзаються з батьківщини, прикрашаючи собою весь світ. Однією з принцес фешн-індустрії стала і Дарина Вербоуї.

У свіжому номері Vogue Весна/Літо 2008 (інтернаціональне видання) Даша з"явилася у всій своїй красі, чималу частину якої складає її розкішний бюст.

Але Вербоуї - не просто топлесс-дівчинка для глянцевих видань. В Україні її ім"я знають небагато, а ось зарубежом вона вже встигла наробити шуму. Даша займає дев"яте місце в списку найбільш високооплачуваних моделей за версією Forbes. Перед нею тільки фешн-монстри: Жізель Бундхен, Кароліна Куркова, Алессандра Амброзіо, Адріана Ліма, Хейді Клум і кокаїнова витівниця Кейт Мосс.

В самій Україні Дарині пожити не довелося. Вона народилася тут 19 листопада 1983 року, потім попрямувала з батьками до Польщі, звідки виїхала до Канади. У 14 років мати її шкільої подруги підбила дівчинку відвідати модельне агентство. Через рік її вже рвали на частини модники зі всієї Канади.

Даша приєдналася до Elite Models Toronto, а потім не побоялася ризикнути і пішла в новостворене агентство колишнього глави Elite Canada Елмера Олсена. За рік разом з IMGModels вона стала однією з найбільш затребуваних моделей в світі. Даша зробила майже неможливе за свій перший сезон в світі високої моди: її фото двічі прикрасили обкладинки VOGUE Italia, а Prada вибрала Вербоуї обличчям рекламної кампанії своєї нової колекції.

За 2003 роки Дарина побила модельний рекорд по кількості з"яв на подіумі і інших фешн-заходах. Серед її клієнтів окрім відданої Prada також Gucci, Channel, YSL, Missoni є багато інших будинків моди, повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель з України знялася оголеною для Vogue (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути