середа, 10 червня 2009 13:24

Сумнозвісного пасинка депутата поклали в елітну "психушку"

Сумнозвісного пасинка депутата поклали в елітну "психушку"

Пасинок народного депутата Ігоря Лисова Артем Криворучко за розпорядженням слідчого перебуває в Психоневрологічній міській лікарні Києва імені Павлова. Про це пише "Нова" з посиланням на заступника начальника ЦОС ГУ МВС Києва Наталію Сторожик.

Як відзначає видання, з Криворучка можуть зняти всі звинувачення, визнавши його тимчасово психічно неосудним.

"Він проходить обстеження на алкогольну і наркотичну залежність. Крім того, найближчим часом буде проведена психіатрична експертиза, яка дасть оцінку психологічному стану Криворучка", - розповіла Сторожик.

"Артем Криворучко поступив в 27-е відділення нашої лікарні 1 червня. Це найкраще відділення лікарні (на 10 місць), елітне, туди просто так не потрапиш - треба домовлятися. Там пацієнтові проводять обстеження щодо його залежності від алкоголю і наркотиків. А 11 червня повинна відбутися судово-медична експертиза, яка встановить, чи має він психічні відхилення", - розповіли в приймальної Психоневрологічної міської лікарні.

Нагадаємо, рано вранці 15 травня 24-річний Артем нісся на великій швидкості, та зачепив поливну машину, що стояла на вулиці Володимирській. Після того він вискочив зі свого "мерседеса" і лаючись, почав розмахувати ножем перед лицем переляканого водія "поливалки". Тому вдалося закритися в кабіні, тоді бешкетник кинувся різати шини.

Інспектори ДАІ порснули хуліганові в обличчя сльозоточивим газом, відвезли його в Печерське відділення міліції. Даішники, які проводили затримання, заявили, що хлопець, судячи з усього, п"яний або під впливом наркотичних засобів.

Але вже через декілька днів начальник київської міліції Віталій Ярема заявив, що проведена експертиза не виявила в крові Криворучка алкоголю або наркотиків. А знайдені в машині пігулки нешкідливі. Винуватця резонансного ДТП випустили на свободу під підписку про невиїзд. Хоча проти Криворучка було порушено кримінальну справу.

ProUa, Подробности

Зараз ви читаєте новину «Сумнозвісного пасинка депутата поклали в елітну "психушку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути