вівторок, 22 грудня 2009 15:18

Шуфрич з Бережною купили тенісисток за 103 тисячі (ФОТО)
20

Бізнесмен Олександр Онищенко привіз до Києва зірок світового тенісу. Шість спортсменів погодилися зіграти на добродійному міні-турнірі в одному з престижних фітнес-клубів. Всі кошти від нього підуть на лікування дітей, хворих на рак.

Після показового турніру всі запрошені відправилися в Buddha Bar - на аукціон і розважальну програму. Тенісисти розташувалися в ресторані разом з Олександром Онищенком та його друзями. На запрошення Онищенка, окрім депутатів Нестора Шуфрича та Ірини Бережної, в Buddha Bar з"явився також Микола Рудьковський, який все ще знаходиться під слідством.

Цього вечора гості в Buddha Bar обговорювали не стільки теніс, скільки те, що Олександр Онищенко та Сніжана Онопко сиділи за різними столами - спина до спини. Всупереч качці, запущеній в пресу про весілля цієї пари, Онищенко повідомив, що, насправді, весілля планується після закінчення посту.

Ганна Курнікова весь вечір ховала обличчя під козирком бейсболки та ігнорувала жарти в її сторону від ведучого Юрія Горбунова. Чого не скажеш про решту гравців, які брали активну участь в тому, що відбувається.

Перед аукціоном виступила Світлана Лобода. Також гості побачили вже кілька разів показану в Києві колекцію Андре Тана сезону Весна-Літо 2010.

Аукціон розпочався ближче до двох годин ночі. В якості лотів були виставлені годинні уроки з тенісистами. Години навчань з Кароліною Возняцкі та Вікторією Азаренкою купили Ірина Бережна та Нестор Шуфрич за 50 і 53 тисячі гривень відповідно.

За словами Ірини та Нестора, можливість потренуватися під керівництвом дівчат вони віддають якійсь молодій талановитій 17-річній тенісистці Ганні, якій вони готують велике майбутнє в спорті.

Томмі Робредо та Давід Феррер "пішли з молотка" просто в руки двох невідомих дівчат, які заплатили за це 35 і 50 тисяч відповідно. З Андрієм Медведєвим зіграє батько Кароліни Возняцкі, який купив цю можливість за 52 тисячі гривень, певний час торгуючись сам з собою.

Всього аукціон зібрав 240 тисяч гривень, які будуть направлені на лікування дітей, хворих на рак.

Після аукціону почалися танці - виступав соліст проекту David Guetta Кріс Уілліс. Він швидко завів публіку - Азаренка та Возняцкі разом з місцевими дівчатами танцювали під сценою, а Томмі Робредо забрався на стілець, поки його звідти не зняли співвітчизники. На завершення ночі на сцену вийшов улюблений придворний співак Олександра Онищенка - Тіматі.

За матеріалами Gazeta.ua, JetSetter.ua

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич з Бережною купили тенісисток за 103 тисячі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути