середа, 22 серпня 2007 17:44

Шуфрич нагородить Ющенка відзнакою "Відмінник пожежної служби"

Міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич обіцяє нагородити Президента України Віктора Ющенка відзнакою міністерства "Відмінник пожежної служби".

Про це Шуфрич повідомив сьогодні на виїзному засіданні уряду в Полтаві під час свого звіту перед урядом про пожежонебезпечну ситуацію в Херсонській області.

"Особистий приклад Віктора Ющенка позитивно вплинув на емоційний настрій всіх, хто брав участь в ліквідації вогню. Не щодня можна побачити Президента, який особисто працює на лінії вогню", - сказав Шуфрич.

Міністр назвав дивовижною оцінку, висловлену Президентом України Ющенком на адресу МНС. "Не дивлячись на це, ми поставили питання про вручення Віктору Андрійовичу Ющенку відзнаки МНС", - додав Шуфрич.

Міністр підкреслив, що пожежу вдалося згасити за одну ніч, оскільки "іншого виходу не було, вогонь міг перейти на п`ять населених пунктів".

Президент України, відбувши після робочої поїздки в Херсонську область до Києва, вимушений був повернутися назад після того, як з борту літака побачив лісову пожежу на великій площі.

Сьогодні заступник відділу Секретаріату Президента Віктор Бондар розповів, що Президент безпосередньо на місці стихійного лиха почав брати участь в гасінні пожежі і "займався функціями рядового пожежника". Бондар повідомив, що Президентові України довелося навіть штовхати пожежний автомобіль, який опинився в зоні загорання, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич нагородить Ющенка відзнакою "Відмінник пожежної служби"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути