понеділок, 13 квітня 2009 12:05

Суддя-колядник Зварич влаштовував сексуальні оргії під промови Ющенка

Суддя-колядник Зварич влаштовував сексуальні оргії під промови Ющенка
Колишні підлеглі найвідомішого "колядника" України, екс-глави Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича, які стали жертвами його сексуальних утіх прямо на робочому місці, бояться давати свідчення проти свого кривдника. Мотив - страх перед публічною ганьбою і людською осудом, а також Божою карою, повідомили інформовані джерела в прокуратурі Львівської області.

"Слідчі не раз розмовляли з цими жінками, яких начальник примушував до інтиму, але ті ні в яку не бажають зізнаватися в тому, що там відбувалося, - говорить прокурор. - І навіть відеозйомка, яка декілька місяців приховано велася в кабінеті, безпристрасно фіксуючи утіхи нашого "героя", не є аргументом.

На Західній Україні подружня зрада традиційно є одним з найбільших гріхів, тому жінки соромляться і гніву Господнього, і розправи з боку своїх чоловіків, і ганьби, яка чорною плямою ляже на сім"ю..."

За словами співбесідника, слідчі намагалися впливати на жертви сексуальних домагань також за допомогою священика, якому ті могли б сповідатися. Одна з дівчат сказала, що готова накласти на себе руки, але ні в чому не зізнається, інша заявила, що чоловік, дізнавшись про перелюбство, зарубає її сокирою.

"Відеозаписи з відвертими сценами Зварича викликають відчуття огиди, - говорить джерело. - Його просили допомогти у вирішенні якихось побутових, життєвих питань, а він тут же замикав двері і примушував до сексу... До речі, є сюжет, що відобразив сеанс його любовних забав з підлеглою на фоні трансляції телезвернення президента до українського народу. Господар кабінету виглядає на цьому записі вельми самовдоволено..."

Тим часом Генеральна прокуратура звернулася до Ради суддів із проханням позбавити права суддівства дружину Зварича Оксану Зварич.

Приводом для звернення послугував зошит, знайдений 3 грудня 2008 року в ході обшуків в одній із квартир Зварича.

У ній зафіксовані всі рішення суддів Львівського апеляційного адмінсуду, а також суми хабарів, отримані за ухвалення деяких із них.

Керівник слідчої групи ГПУ Володимир Жербицький підтвердив, що Генпрокуратура звернулася до Ради суддів із таким проханням на підставі зібраних слідством доказів.

У той же час джерело видання в ГПУ стверджує, що після того, як був виявлений зошит із записами, у слідства з"явилася версія, що їх вів не Ігор Зварич.

"У ході розслідування була проведена графологічна експертиза, яка підтвердила припущення слідства: записи вела дружина Ігоря Зварича", - сказало джерело.

Оксана Зварич працює у Львівському апеляційному господарському суді, раніше – у Господарському суді Львівської області.

Її колишні колеги відмовилися коментувати газеті інформацію.

"Вона в нас уже більше року не працює, пішла на підвищення, і давати коментарі з цього приводу я не можу", - заявила заступник голови Господарського суду області Олександра Запобічняк.

Як відомо, 3 грудня 2008 року співробітники Генпрокуратури і Служби безпеки України провели обшуки в службових приміщеннях і квартирах Ігоря Зварича й семи його колег. У результаті було вилучено $1,9 млн і 2 млн грн.

Ігор Зварич зараз перебуває під вартою і дає свідчення за обвинуваченням в отриманні хабарів в особливо великих розмірах.

За матеріалами: Комерсант-Україна, Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Суддя-колядник Зварич влаштовував сексуальні оргії під промови Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути