Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 15:44

Суд звільнив главу МММ Мавроді від сплати штрафу

Московський міський суд в середу виніс ухвалу за касаційною скаргою адвокатів Сергія Мавроді на вирок Чертановського районного суду і звільнив Мавроді від штрафу на користь держави. Згідно з вироком, який Чертановській районний суд виніс 28 квітня 2007 року, Мавроді повинен був відсидіти чотири з половиною роки за шахрайство і підробку документів, а також виплатити на користь держави штраф в 10 тисяч рублів. Крім того, він повинен по цивільних позовах виплатити обдуреним вкладникам більше 20 млн. рублів.

Оскільки Мавроді був арештований в січні 2003 року, до моменту виголошення вироку він вже відсидів майже весь свій термін і був звільнений зі слідчого ізолятора "Матроська тиша" в травні 2007 року. Проте захист подав скаргу на вирок, що оголошує Мавроді шахраєм і виготівником підроблених документів.

Мавроді вважає себе невинним, а кримінальне переслідування - неправомірним, але заявив, що не відмовляється від виплати постраждалим вкладникам 20 млн. рублів. Він сказав, що "всі ці гроші є в майні, яке було арештовано. Але, я займатимуся виплатами", повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Суд звільнив главу МММ Мавроді від сплати штрафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути