Ексклюзиви
четвер, 23 грудня 2010 20:37

Суд по справі Лозінського перенесли через відсутність світла

Суд по справі Лозінського перенесли через відсутність світла

Дніпровський районний суд Києва у четвер ввечері перервав і переніс на п'ятницю розгляд справи за звинуваченням екс-депутата Верховної Ради України Віктора Лозінського через несправність електрики в залі засідань.

Близько 17:00 в залі засідання суду погасло світло, проте потім з'явилося знову. Вдруге освітлення пропало близько 18:00.

Враховуючи, що судовий процес відбувається з використанням записувальних пристроїв, суд оголосив перерву в розгляді справи до 11:30 24 грудня.

Сьогодні, в перший день розгляду справи по суті суд встиг частково заслухати і розглянути клопотання та скарги Лозінського та його адвоката, а також частково заслухати клопотання та скарги екс-прокурора Євгенія Горбенка.

Останній, зокрема, у своїх виступах, крім усього іншого, звертав увагу суду на те, що під час досудового слідства на нього чинився тиск і лунали погрози про розправу з ним і його сім'єю.

Також сьогодні суд відхилив, як передчасне, клопотання Лозінського про витребування з дозвільної системи МВС інформації про реєстрацію на його ім'я мисливської зброї.

Як повідомлялося раніше, суд відмовився задовольнити клопотання адвоката Лозінського про призначення експертизи на наявність у тканинах тіла загиблого Валерія Олійника наркотичних речовин.

Інтерфакс-Україна, Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Суд по справі Лозінського перенесли через відсутність світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути