Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 16:11

Створять українсько-корейський мультсеріал

Створять українсько-корейський мультсеріал
Меморандум підписали в рамках першої Конференції "Розвиток анімації в Україні". Фото:ukranews.com

Укранімафільм оголосив про створення масштабного українсько-корейського анімаційного серіалу Smart Babies. Його вартість сягає кількох мільйонів доларів.

У Києві підписали меморандум із корейською студією AB Media Co про створення мультсеріалу, - пишуть "Українські новини".

Проект підтримують корейські державні асоціації RAPA s KAPA, Міністерство Культури України та Державне агентство з питань кіно. Ця співпраця унікальна тим, що 50% фінансування бере на себе корейська сторона. Відповідно вона є повноправним партнером у виробництві та поширенні серіалу. 2-гу частину проекту профінансує Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер українського 3D-мультфільму

"Сьогоднішнє підписання меморандуму з корейською студією дасть нам можливість створити крутий сучасний продукт, який так потрібен нашим дітям. Багато українських мультсеріалів ви бачили останнім часом? На жаль, ні. Але, діти, є хороша новина: ми вже працюємо для вас і наступного року ви матимете новий крутий мультик про малюків, що живуть у майбутньому. Ми також раді будемо поділитися нашим мультфільмом з усіма дітьми, адже анімація доступна і зрозуміла всім форма мистецтва. Тому, дякую партнерам за довіру, адже це важливо ще й для відродження всієї нашої галузі", - сказав в.о. генерального продюсера-директора ДП "Укранімафільм" Дмитро Лісенбарт.

Угода про спільне кіновиробництво, яку підписали уряди Кореї та України відкриє двері в Азію всім українським виробникам і дасть поштовх розвитку галузі.

Ідея та концепція серіалу - українська, виробництво та дистрибуція будуть спільними, проект буде адаптований до корейського, українського та міжнародного ринків.

Серіал Smart Babies складатиметься з 54 серій по 5 хв. і розрахований на дітей 3-5 років. Серіал готує дітей до життя в майбутньому.
Ідея стрічки виникла у аніматора Дмитра Лісенбарта та сценариста Назара Житкевича. А музою та головним персонажем стала маленька донька Дмитра – Марійка. Спільне виробництво Smart Babies розпочнеться вже 2018 року.

Україномовні мультфільми для YouТube створюють Сергій Турченко з дружиною Альоною. Вони живуть у Лисичанську Луганської області. У створенні мультиків їм допомагає 3-річний син Максим. Його перші роки життя припали на воєнні дії та звільнення Лисичанська від окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Створять українсько-корейський мультсеріал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути