понеділок, 28 березня 2022 08:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Штурмовики ЗСУ "підсмажили" спостережний пункт Росгвардії з Дагестану
5

Військовослужбовці однієї з бригад ЗСУ знищили спостережний пункт найманців із Дагестана, які воюють в Україні на боці російських окупантів.

Штурмовики 27 березня "підсмажили" спостережний пункт Росгвардії, повідомила пресслужба 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади - Закарпатського легіону.

"Бойовий підрозділ знищив спостережний пункт, який облаштувався в лісопосадці. У результаті бойового зіткнення, яке тривало декілька хвилин, знищений військовий "Урал" і двоє росгвардійців. Вороги згоріли й ідентифікації не підлягають. Решта гвардійців утекли", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засідка в тилу: спецпризначенці знищили ворожий "Тигр" із командиром і БТР

На спостережному пункті знайшли документи одного з ворогів: військовий квиток на ім'я Маданова Владика 1995 року народження, облікову картку зберігання зброї, особистий жетон Росгвардії, картку обліку доз радіоактивного опромінення, різні пам'ятки солдата, кредитні картки "Сбербанка" тощо.

Фото: facebook.com/128brigade

"Військовий квиток виданий військкоматом міста Дербент Дагестанські Вогні Республіки Дагестан", - зазначають у пресслужбі Закарпатського легіону.

Зі штурмовиків 128-ї бригади поранених і загиблих внаслідок бою немає.

26 березня Тростянець Охтирського району Сумської області офіційно звільнили від російських окупантів. Силами 93-ї бригади "Холодний Яр", за допомогою територіальної оборони і місцевих партизанів з міста вдалося вигнати з місця "еліту" російських сухопутних військ - Кантемирівську танкову дивізію.

Зараз ви читаєте новину «Штурмовики ЗСУ "підсмажили" спостережний пункт Росгвардії з Дагестану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути