пʼятниця, 21 жовтня 2011 17:43

Студент з пральної машини зробив ігровий автомат

Лі Вей Чен, уродженець Тайваню і студент Кінгстонського університету в Лондоні, винайшов "розважальну пральну машину", яка поєднує в собі функції звичайної пральної машини та ігрового автомата.

Ця ідея прийшла в голову 27-річному Чену, коли він думав про те, як можна було б з користю застосувати в реальному житті всі ті, здавалося б, абсолютно даремні навички, які він придбав, граючи у відеоігри.

Саме так він вигадав свій агрегат, який знизу є пральною машиною, а зверху - ігровим автоматом. Чен пов'язав між собою електронні схеми цих двох пристроїв, так щоб цикл прання залежав від ходу гри.

Щоб включити цей автомат, потрібно вкинути в нього три монети вартістю 1 ?, які надають користувачеві три життя у відеогрі. Якщо він чи вона не зможуть дійти до певного рівня, не втративши всі життя, то пральна машина зупиниться. Щоб продовжити її роботу, необхідно вкинути ще три монети.

Зараз ви читаєте новину «Студент з пральної машини зробив ігровий автомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути