четвер, 29 вересня 2011 13:23

Стружкою для олівців художник малює портрети людей
6

Художник Кайл Бін, створює малюнки зі стружки олівців
Фото: Фото: kylebean.co.uk

Дизайнер з Великобританії для всесвітніх брендів, магазинів і журналів робить художній хенд-мейд. Використовуючи підручні засоби він своїми руками створює малюнки, скульптури, експозиції та цілі сюжети із саморобних предметів.

Кайл Бін 2009 року закінчив Брайтонський університет по класу "Ілюстрації". До цього в Англії він навчався в Портсмутському університеті за напрямком "Мистецтво і дизайн".

Він створював інсталяції, оформлював вітрини й художні скульптури для таких брендів як Financial Times, Diesel, New York Times, Selfridges, Liberty, BBC, GQ Magazine, Rizzoli / Universe, Rubbish Magazine, Viewpoint Magazine, Casio, VMAN, Louis Vuitton, Scientific American , Intersection, Design Museum.

Відмінною його рисою є те, що в епоху цифрових технологій, усі його вироби зроблені руками, повідомляє сайт blinkart.co.uk. Він виступає за деталізацію і нову еру одухотвореності в мистецтві. Адже навіть найпростіші ескізи Кайл робить вручну.

"Мене часто запитують, чому я роблю руками те, що можна зробити на комп'ютері, - каже дизайнер. - Але ви не уявляєте, яке це задоволення сказати, що якусь річ зробив саме ти без допомоги машин".

На своєму сайті kylebean.co.uk художник Бін розповідає: "Я працював над невеликим проектом "Журнал своїми руками" і в минулому році він приніс великий успіх. Я завоював безліч нагород, в тому числі й жовтий олівець (Міжнародна премія в галузі дизайну D&AD Awards - прим. Gazeta.ua). Після цього я відчув потенціал працювати далі в цьому напрямку і вже співпрацював, і зараз працюю з досить відомими замовниками".

У його колекції є серії робіт з курячої шкаралупи, сірників, інсталяції з пакетів, частин від комп'ютера та інших поломаних механічних виробів і книг.

Зараз ви читаєте новину «Стружкою для олівців художник малює портрети людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути