Ексклюзиви
пʼятниця, 15 січня 2021 19:17

Стиліст Мірошников розповів, якою буде форма "пацанок" у новому сезоні

Стиліст Мірошников розповів, якою буде форма "пацанок" у новому сезоні
Директорка запевнила, що кольори форми здатні налаштовувати на навчання і позитив. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Директорка Тетяна Мокріді наголосила, що форма важлива у Школі леді проєкту "Від пацанки до панянки", що показує "Новий канал".

"Форма для учасниць 5-го сезону модна та зручна. Для дівчат було розроблено цілий шкільний комплект: брюки, піджак, блузи та пальто. Учасниці доведуть, що леді можна бути в брюках і кросівках", - розповіла Мокріді.

Керівниця проєкту Ксенія Бабенко зазначила, що цього сезону вони відмовилися від шкільних спідниць та суконь. Підбори будуть одягати лише для особливих випадків.

"Основними кольорами стали помаранчевий та синій. Адже вони присутні в палетці модних кольорів сезону 2020/2021 інституту Pantone. Піджак у клітинку – це сучасний римейк класичних шкільних форм англійських та американських шкіл. Туфлі – адаптація відомих "дербі" під "пацанок",– пояснює стиліст проекту Кирило Мірошников.

Директорка запевнила, що кольори форми здатні налаштовувати на навчання і позитив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця модельного реаліті розсекретила, чому розійшлася з французом

"Помаранчевий – дуже енергійний, випромінює оптимізм та впливає на концентрацію уваги. Це колір лідерства, сміливості, волі та налагодження хороших стосунків. Помаранчевий допомагає перебувати в гарному настрої, уникнути стресу й покращити роботу мозку. Синій колір часто зустрічається у формах різних шкіл та офісів. Блакитний колір – поєднання синього та білого. Тому з одного боку він заспокоює, а з іншого – сприяє уважності. До речі, я теж виступаю за шкільну форму в школах. Вважаю, що це дисциплінує, налаштовує на навчання і запобігає зайвому булінгу", - пояснила Мокріді.

Наталія Борисова назвала кілька інструментів, які допоможуть покращити стосунки в родині. Часто дітям здається, що стосунки з батьками зовсім не такі, які б їм хотілось мати. Постійні претензії, образи та емоційна залежність можуть накладати негативний відбиток на доросле життя. Як змінити ставлення до мами ділиться психологиня реаліті "Від пацани до панянки", яке показує "Новий канал", Борисова.

Зараз ви читаєте новину «Стиліст Мірошников розповів, якою буде форма "пацанок" у новому сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути