субота, 18 вересня 2010 16:13

Стався вибух на військовому кораблі України

Стався вибух на військовому кораблі України

Під час проведення бойових стрільб по наземних цілях, що відбулися учора на кримському полігоні "Опук" в рамках військових навчань "Взаємодія-2010", стався вибух на борту десантного корабля "Кіровоград" Військово-Морських Сил України.

Здетонували два артилерійські боєприпаси. Тяжкі поранення отримали четверо членів екіпажу. Моряків доставлено до військових госпіталів у Севастополі та Сімферополі. У Генеральній прокуратурі підтвердили факт вибуху. Подробиці інциденту поки що невідомі, передає УНІАН.

Комплекс навчань "Взаємодія-2010" передбачає великий обсяг практичних дій військ. Заплановано 55 навчань. Вони проходитимуть протягом двох тижнів на 9 сухопутних та 5 морських полігонах. Залучено 7,5 тис. військовослужбовців, понад 1200 одиниць озброєння та військової техніки, 31 одиниця літаків і вертольотів, 15 кораблів.

За результатами "Взаємодії -2010" будуть внесені зміни у структуру органів військового управління Збройних Сил, військових частин, а також систему планування та підготовки.

УНІАН, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Стався вибух на військовому кораблі України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути