пʼятниця, 22 липня 2011 15:59

Старий собака врятувався від смерті завдяки вмінню "співати"

17-річний тер'єр Патчі врятувався від евтаназії та повернувся додому завдяки вмінню "співати" пісню Happy Birthday.

Собака загубився після похорону його господаря, 82-річного Едді Вассалло. Родичі померлого відчайдушно намагалися знайти собаку, але всі спроби були марними, пише The Daily Telegraph .

Патчі знайшовся завдяки працівникам вікторіанської служби порятунку собак, яка займається пошуком домівок для старих псів. Вони знайшли тер'єра у притулку, де його мали приспати. У описах собаки, що загубилася, окрім прикмет було зазначене вміння собаки підспівувати.

"Я почала співати йому. Спочатку він був сумним і дивився так, ніби думав про щось, що втратив. Але потім він відкинув назад голову і почав підвивати моїй пісні! Я просто розплакалася від радості", - розповіла Кей Грівс.

Марі Вассало, дочка Едді, розповіла, що собака годинами сидів на колінах господаря, коли той співав йому пісні, переважно італійською мовою. Пес йому підвивав.

"Коли у когось був день народження, тато дзвонив і співав Happy Birthday, а Патчі підспівував. Це була улюблена пісня Патчі. Співати разом стало для тата і собаки сімейною традицією", - розповіла Марі.

Патчі був постійним супутником Едді Васало протягом 15 років.

"Коли вони закінчили співати, тато казав:" Браво, браво, Патчі! І Патчі це дуже подобалося", сказала вона.

Жінка розповіла, що якби Патчі не знайшовся - його б вже приспали. Старих собак дуже рідко забирають з притулків у сім'ї. Зараз Марі Вассалло оформлює документи на перевезення собаки до Сіднею, де він житиме у неї вдома.

Зараз ви читаєте новину «Старий собака врятувався від смерті завдяки вмінню "співати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути