субота, 19 березня 2022 13:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Стало відомо, як далі діятимуть окупанти

Стало відомо, як далі діятимуть окупанти
Окупанти намагатимуться вживати заходи, аби захопити Миколаїв. Це місто їм дуже потрібне, щоб у майбутньому вийти до Одеси. Фото: 24tv.ua

Окупанти протягом наступних днів намагатимуться досягти своїх пріоритетних завдань на українській території. Вони продовжуватимуть наступ як на Півночі, так і на Півдні.

Про це в ефірі 24 каналу заявив Андрій Риженко, капітан першого рангу, ексзаступник начальника штабу Військово-морських сил України.

"Зараз там помічають невеликі перегрупування сил, намагання здійснити логістичне забезпечення та поповнити боєприпаси, - каже Риженко. - Ми бачимо, наскільки інтенсивно перекидають, наприклад, техніку супротивника на аеродром Чорнобаївки біля Херсону. Туди вже завдано кілька артилерійських ударів нашими силами й все одно там техніка перебуває".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краще ногу собі зламай" - дружини просять окупантів втікати з України

За словами Риженка, це означає, що такий напрямок цікавий ворогу. Також окупанти намагатимуться вживати заходи, аби захопити Миколаїв. Це місто їм дуже потрібне, щоб у майбутньому вийти до Одеси.

"Протягом найближчих днів, думаю, вони намагатимуться досягти своїх першочергових завдань. Буде продовжуватися завдавання ракетних ударів по тих цілях, які вони нібито вважають пріоритетними", – зазначив капітан.

Риженко також припустив, що паралельно окупанти будуть нищити цивільну інфраструктуру у багатьох українських містах, аби вплинути на свідомість та психологічний стан українців.

Ворог мінує українські населенні пункти, коли відступає зі своїх позицій.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, як далі діятимуть окупанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути