четвер, 17 січня 2008 08:38

Стала відома дата весілля дочки Джорджа Буша

Дочка президента США 25-річна Дженна Буш вийде заміж 10 травня, пише в четвер журнал People.

За даними неназваного джерела, весілля відбудеться на ранчо президента під Кроуфордом у штаті Техас. Дженна вже обрала дружок, відзначає видання.

Як повідомляє видання "Вашингтон пост", пропозицію дочці президента зробив у середу в штаті Мен син замміністра освіти США Джона Хагера.

Раніше Білий Дім оголосив про змовини дочки Буша. Джордж і Лора Буш "щасливі оголосити про заручини своєї дочки і Генрі Хагера", йшлося в заяві прес-служби президента США. За її даними, Дженна Буш і Генрі Хагер заручилися 15 серпня.

У заяві вказується, що майбутній чоловік дочки Буша до переходу в уряд у 2004 році посідав пост віце-губернатора штату Вірджинія.

Газета "Вашингтон пост" відзначає, що Дженна Буш і Генрі Хагер познайомилися в 2004 році під час роботи в передвиборному штабі Джорджа Буша.

Дженна Буш закінчила Техаський університет і півтора роки працювала вчителькою в одній з початкових шкіл Вашингтона, а потім викладала уроки в добродійній школі в Панамі, де знаходилася за програмою ЮНІСЕФ.

За даними телекомпанії Сі-ен-ен, 29-річний Хагер є колишнім співробітником Білого дому, де він обіймав посаду одного з помічників головного політичного радника президента США Карла Роува, який у понеділок оголосив про свою відставку, що відбудеться в кінці серпня.У Хагера вже є диплом бакалавра. Восени він продовжить навчання в школі бізнесу при університеті штату Вірджинія, щоб отримати диплом магістра з бізнес-менеджменту, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Стала відома дата весілля дочки Джорджа Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути