четвер, 27 січня 2011 19:24

США замело снігом, скасовано тисячі авіарейсів (ФОТО)

На північному сході США через негоду в різних містах країни скасували тисячі авіарейсів. Найбільш складна ситуація в аеропортах Нью-Йорка, Філадельфії та Бостона. Перебої виникли також у залізничному сполученні. Величезні затори виросли і на автострадах.

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг через снігопад вже оголосив про введення особливого стану в місті. В екстреному режимі працюють всі комунальні служби. За прогнозами, тільки ближче до п'ятниці опади припиняться.

Снігопади нині йдуть від південного штату Міссісіпі до розташованого на північно-східному узбережжі США штату Мен. Найбільшу кількість опадів очікують в штатах Коннектикут і Массачусетс, де, згідно з прогнозами, найближчої доби має випасти до 40 сантиметрів снігу.

На півночі Міссісіпі товщина сніжного покриву вже становить чотири-шість сантиметрів. У Пенсільванії очікують близько 20-30 сантиметрів, а в Нью-Йорку - 30-35 сантиметрів снігу. Нині в цьому найбільшому місті США йде крижаний дощ. Він перетворив дороги, якими люди повертаються з роботи додому, на суцільний каток. За словами представників мерії Нью-Йорка, зараз у місті задіяна практично вся збиральна техніка.

Нинішня зима стала нетиповою для Нью-Йорка, де в грудні і січні вже більше п'яти разів були відзначені потужні снігопади. Сніг став величезною проблемою для міських комунальників, які не справляються з його прибиранням. Крім того, під час снігопадів і довгий час після них з вулиць мегаполіса не вивозять сміття. Причина - в тому, що за вивіз сміття та прибирання снігу відповідає санітарна служба міста, і коли випадає багато снігу, сміттєвози, на які встановлюють спеціальні щитки, використовують для очищення вулиць.

За матеріалами: Вести

Зараз ви читаєте новину «США замело снігом, скасовано тисячі авіарейсів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути