пʼятниця, 23 листопада 2007 20:08

США узяли назад усні ініціативи по ПРО

США в отриманих Росією офіційних письмових пропозиціях по протиракетній обороні (ПРО) фактично узяли назад свої усні ініціативи, повідомило джерело в МЗС РФ.

"Фактично узяті назад пропозиції, висунуті в Москві американським міністром оборони і держсекретарем на зустрічі в так званому форматі "два плюс два", - сказало джерело.

Він нагадав, що тоді йшлося про конкретні кроки, які США готові були б зробити з тим, щоб гарантувати, що розгортання елементів системи американською ПРО в Європі не нестиме загрози інтересам Росії.

"Тепер уже немає мови про спільну оцінку загрози, про присутність російських фахівців на об"єктах Третього позиційного району (американської ПРО в Європі). Немає готовності не приводити в робочий стан систему, якщо реальної ракетної загрози не буде", - сказало джерело в російському МЗС.

"Все настільки розмито, що дізнатися в тексті те, що пропонувалося американцями в Москві, важко", - сказав співбесідник агентства. РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «США узяли назад усні ініціативи по ПРО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути