вівторок, 28 квітня 2020 13:57

Справу щодо корупції брата Єрмака свідомо хоронять

Справу щодо корупції брата Єрмака свідомо хоронять
Натомість Гео Лерос подав з плівками депутатське звернення у Національне антикорупційне бюро. У юридичній компанії "Міллер", яка представляє його інтереси заявили, що за позов Лероса відкрити 5 кримінальних справ. Проте лише одна з них стосувалась корупції. Інші відкрило ДБР через розповсюдження відео. Фото: reuters

Спеціалізована антикорупційна прокуратура не побачила зловживання владою у діях Дениса Єрмака - брата голови Офісу президента. Справу передають Нацполіції. Підслідність змінюють для того, щоб справу не розслідували.

Про це говорить публіцист Карл Волох.

"Якщо Антикорупційна прокуратура не бачить у цій справі складу злочину, її треба закривати. Натомість цього не роблять, отже корупція таки була. Адже людина, яка приходиться близьким родичем однієї з перших осіб держави, напряму отримувала гроші за державні посади. Національна поліція не розслідує корупцію такого рівня. Тому не варто очікувати результату. Причина - відсутність політичної волі нашої влади", - вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російській Федерації сподобається" - В'ятрович прийшов на допит до ДБР

За його словами, скандал із плівками частково вплинув на рейтинги Зеленського. Але це дуже незначні зміни.

"Нова влада щодня виявляється замішаною в якісь нові скандали. Натомість це помічає відносно невелике коло людей. Про такі разючі провали не говорять на більшості телевізійних каналів, саме тому вони несуттєво впливають на рівень підтримки президента та його команди", - додає Карл Волох.

У кінці березня народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відео, на якому брат голови ОПУ Денис Єрмак розмовляв з різними особами щодо їх можливого працевлаштування на державні посади.

Зараз ви читаєте новину «Справу щодо корупції брата Єрмака свідомо хоронять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути