Ексклюзиви
субота, 21 жовтня 2023 17:13

Справа "п'яних вечірок" у Києві завершилась розкішним весіллям з шоуменом Юрієм Ткачом
4

Шоумен Юрій Ткач провів весілля горе-блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями організовував "п'яні вечірки" в Києві
Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov
Шоумен Юрій Ткач провів весілля горе-блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями організовував "п'яні вечірки" в Києві
Олег Захаров - третій учасник і організатор стрімів, на яких знущалися з дівчат
Олег Захаров - третій учасник і організатор стрімів, на яких знущалися з дівчат

Шоумен Юрій Ткач провів весілля горе-блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями організовував "п'яні вечірки" в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у мережі.

Весілля відбулося у одному із найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa. Про це повідомив журналіст Андрій Лохматов у Facebook.

"На початку жовтня влаштував весілля у luxury готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри" (банкноти, схожі на $100 купюри, так як при падінні вони скручувалися - Gazeta.ua), - пише Лохматов.

На фотографіях та відео, якими поділився у соцмережах горе-блогер, Юрій Ткач сміється та обіймається з фігурантом скандальної справи.

Увага, на відео присутня нецензурна лексика!

"Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому - все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати - прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників", - написав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експрокурор Ільницький відгуляв розкішне весілля з експрацівницею ДБР під Львовом

Олег Захаров - третій учасник і організатор стрімів, на яких знущалися з дівчат. У березні цього року хлопцю повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди.

За версією слідства, блогер вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі.

Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп'яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди, йшлося у повідомленні.

У суді він заплатив заставу у розмірі 402 тис. гривень, аби під час слідства вийти з СІЗО.

30 січня в соцмережі з'явилися відео, на якому хлопці показували свої п'яні вечірки, на яких ставало погано дівчатам. Опубліковані кадри викликали резонанс. На відео, знятих у темних кімнатах, видно, як хлопці торкаються до оголених і, судячи з усього, непритомних дівчат. Але що саме там відбувається – розгледіти складно.

Правоохоронці прийшли з обшуками до хлопців. Їхні імена вже встановили, частині з них роздали повістки, двом - вручили підозри. Останнім світить до семи років за ґратами.

Як з'ясувалося, скандальні блогери родом з Івано-Франківська і нещодавно переїхали до столиці. Вони накачували дівчат алкоголем і "Ксанаксом", а потім знущалися з них.

Зараз ви читаєте новину «Справа "п'яних вечірок" у Києві завершилась розкішним весіллям з шоуменом Юрієм Ткачом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути