четвер, 27 квітня 2023 12:12

Спливли нові подробиці розлучення Білозір з чоловіком-військовим

Спливли нові подробиці розлучення Білозір з чоловіком-військовим
Офіційно Оксана Білозів розійшлася зі своїм чоловіком наприкінці 2022 року. На загал про це стало відомо лише кілька днів тому. Колаж: "Главком"

Народна артистка України Оксана Білозір наприкінці серпня 2022 року подала до Печерського райсуду Києва цивільний позов про розірвання шлюбу з продюсером і нині військовим Збройних сил України Романом Недзельським.

Співачка відмовлялася від примирення з чоловіком і наполягала на розлученні, пише "Главком" з посиланням на рішення суду.

Позивачка вказала, що вони з чоловіком тривалий час не підтримують сімейних стосунків. Також заявила, що немає намірів відновлювати шлюбні стосунки з відповідачем.

На судові засідання Білозір не прийшла. Але направила письмову заяву, в якій просила розглянути справу без її присутності. Недзельський теж проігнорував засідання, хоч і був повідомлений про них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16 років шлюбу і троє дітей: олігарх Ярославський розлучився з молодою дружиною

У позові йшлося, що Білозір перебуває у шлюбі з Недзельським від 2003 року. Тобто ідеться про офіційний шлюб тривалістю майже у 20 років, а не 33, як заявляв продюсер.

"Під час розгляду справи суд з'ясував, що сторони не ведуть спільне господарство, не підтримують шлюбно-сімейні стосунки, проживають окремо та втратили один до одного почуття поваги і любові. Подальше спільне життя подружжя та збереження їх сім'ї неможливе, оскільки буде суперечити інтересам кожної із сторін. Таким чином, вимоги про розірвання шлюбу обґрунтовані і підлягають задоволенню", – повідомили у суді.

У підсумку шлюб зіркової пари розірвали наприкінці листопада 2022 року.

Суд стягнув із Недзельського на користь Білозір майже 1 тис. грн судового збору.

Оксана Білозір має двох синів. Андрій народився в шлюбі з народним артистом України, співаком і композитором Ігорем Білозіром. Чоловік помер в лікарні після того, як його побили у львівському кафе 8 травня 2000 року. Від Романа Недзельського у виконавиці син Ярослав.

Новиною про розлучення із Білозір Недзельський поділився у нещодавньому інтерв'ю. Заявив, що отримав повістку до суду, але не зміг потрапити на засідання через військову службу. За словами музиканта, ініціатором розлучення була Білозір. Причини розриву він не уточнив.

Зараз ви читаєте новину «Спливли нові подробиці розлучення Білозір з чоловіком-військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути