вівторок, 05 грудня 2006 18:56

Співачка Руслана розповіла НАТО своє бачення євроінтеграції

Відома українська співачка і народний депутат від Нашої України Руслана відвідала штаб-квартиру НАТО в Брюсселі у складі української парламентської делегації. Приїхавши, вона поділилась своїм баченням євроінтеграції.

Повернувшись з Брюсселя, Руслана заявила, що в існуючих умовах розмови про референдум з питання про вступ України в НАТО є передчасними.

Вона вважає, що питання євроатлантичної інтеграції України значною мірою відноситися до компетенції професійних експертів і топ-менджменту країни, чия думка формується на основі вивчення соціології і серйозного аналізу даних, які часто є конфіденційними і не підлягають широкому оприлюдненню.

Рішення про євроатлантичну інтеграцію має бути комплексним, і складатися як із свідомого вибору населення, так і з консолідованої позиції проінформованих правлячих кругів, вважає співачка.

Руслана відвідала штаб-квартиру НАТО у складі української парламентської делегації. До неї увійшли 17 народних депутатів з різних фракцій, зокрема Тарас Чорновіл, Оксана Білозір і Володимир Стретович. Під час зустрічей, які провела делегація, обговорювалися питання стосунків України з НАТО і досвід країн НАТО в різних галузях. Візит делегації до Брюсселя відбувся 3-4 грудня.

Згідно з останнім опитуванням громадської думки, близько 60% українців є супротивниками вступу України в НАТО. Найбільше число супротивників вступу України до НАТО в Криму. Згідно з результатами опитування, проти членства України в НАТО висловилися 99% опитаних кримчан.

Прем"єр-міністр України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович неодноразово заявляв останнім часом про неготовність України починати виконання Плану дій для отримання членства в НАТО, повідомляє КорреспонденТ.net.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Руслана розповіла НАТО своє бачення євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути