Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2007 14:52

Спірс звільнила адвоката за знайомство з Періс Хилтон

Брітні Спірс звільнила свого менеджера Ларі Рудольфа. Рудольф працював із Спірс з самого початку її кар"єри і аж до шлюбу з Кевіном Федерлайном, коли вони із співачкою домовилися припинити співпрацю. Але після того, як співачка оголосила про розлучення, Рудольф повернувся до неї на роботу і супроводжував зірку під час її перебування в реабілітаційної клініки і працював над її поверненням в шоу-бізнес.

Як повідомляє Pagesix, Спірс звільнила менеджера в кінці минулого тижня. У публікації затверджується, що Спірс звинувачує Рудольфа в своїх недавніх вчинках, про які вона згодом пошкодувала, і в тому, що він познайомив її з Періс Хілтон.

При цьому звільнений менеждер цілком може звернутися до суду, оскільки, за наявною інформацією, співачка підписала з ним контракт на п"ять років.

Недавно Fox News повідомив, що Спірс незадоволена своїм менеджером: "Вона говорить, що у той час не відала, що творила, і терпіти його не може. Але що вона може зробити? Узяти адвоката і сказати, що підписала контракт під тиском? Або у п"яному стані?", - повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Спірс звільнила адвоката за знайомство з Періс Хилтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути