пʼятниця, 28 листопада 2008 14:14

Спецназівці штурмуют "Наріман Хаус" в Мумбаї

У комплексі "Наріман Хаус" в Мумбаї, де знаходиться захоплений терористами Єврейський центр, почалася активна фаза операції зі звільнення будівлі, передає Associated Press. За декілька годин до цього на дах будівлі з гелікоптерів висадилися індійські спецназівці, після чого в "Наріман Хаусі" зав"язалася перестрілка.

За наявними даними, в "Наріман Хаус" знаходяться двоє або троє членів терористичного угруповання, вони утримують в заручниках щонайменше десятьох громадян Ізраїлю. Штурм будівлі повинен стати завершуючою стадією операції в Єврейському центрі. У штурмі беруть участь два загони з семи та десяти бійців спецназу. Усередині будівлі чутні вибухи.

Окрім комплексу "Наріман Хаус" терористами були захоплені готелі "Тадж Махал" і "Оберой". Повідомляється, що в готелі "Оберой" операція вже завершена, а з "Тадж Махала" як і раніше доносяться постріли та вибухи.

В результаті серії терористичних актів, що угруповання "Деккан муджахідін" почало 26 листопада, загинули вже більше 140 осіб. Кількість постраждалих, за версією ЗМІ, наближається до тисячі людей, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Спецназівці штурмуют "Наріман Хаус" в Мумбаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути