четвер, 17 лютого 2011 15:02

Шотландці зварили найміцніше пиво в світі - "Втопи Бісмарка" (ФОТО)

У Шотландії зварили найміцніше пиво в світі - 41 відсоток. Незвичайний пінний напій отримав назву "Втопи Бісмарка". Продають його в пляшці об'ємом 330 мілілітрів за ціною в 55 фунтів, це 680 гривень. Звичайне пиво в британських пабах коштує в 15 разів дешевше.

Новий продукт шотландської пивоварні "БрюДог" призначений для тих, хто любить пити горілку і пиво одночасно. Хмеля в ньому учетверо більше, ніж у будь-якому іншому пиві, що випускають британські виробники. Смак дуже гіркий.

Самі пивовари кажуть, що новий напій має сподобатися докторам і адвокатам, які смакуватимуть такі напої як хороший віскі. "Бісмарка" рекомендують пити невеликими дозами. Пляшка оснащена кришкою, що загвинчується, щоб можна було зробити ковток і знову закрити ємність. За прогнозами експертів, популярність таких напоїв зростатиме.

У той же час мода на надміцне пиво в Британії збіглася з оголошенням урядом антиалкогольної кампанії по всій країні. Відтепер будь-який паб або ресторан, який зазиває клієнтів слоганами "Випий скільки зможеш і всього за 10 фунтів" або "Дівчатам молодше 25 напої безкоштовно", можуть оштрафувати на 20 тисяч фунтів. А його власників - засудити до тюремного терміну на 6 місяців за споювання молоді.

За матеріалами: Вести

Зараз ви читаєте новину «Шотландці зварили найміцніше пиво в світі - "Втопи Бісмарка" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути