Ексклюзиви
четвер, 08 березня 2018 09:41

Сонце, туман та опади: синоптик розповіла, якою буде погода 8 березня

Сонце, туман та опади: синоптик розповіла, якою буде погода 8 березня
8 березня температура повітря не опускатиметься нижче нуля, проте варто очікувати снігу з дощем та туманів. Фото - Хуст NEWS

Погода в Україні в четвер, 8 березня, буде по-весняному теплою, адже денна температура повітря майже в жодній області не опускатиметься нижче нуля. Так, на заході та півдні України погода буде сонячною, а в центрі, на півночі та сході очікуються опади. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

У південних та західних областях України температура повітря вдень становитиме +4+9 градусів, у південних областях – до +11, у Криму – до +14 градусів.

За даними синоптика, 8 березня в Україні також очікуються тумани, на північному сході випадуть дощ та мокрий сніг, зачепить ще Київщину, Дніпро, Черкащину, місцями небезпечна , ожеледиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фантастичне видовище: показали фото замерзлого водоспаду на Дністрі

У Києві в четвер погода буде хмарною. Щодо опадів, то вони можливі вранці. Температура повітря вдень очікується +1+3 градуси.

"Враховуючи, що попереду чимало вихідних і багато хто вибереться у дорогу – зважте на стан доріг, вологу погоду, посилення туманів, погіршення видимості до 300 метрів і нижче, ожеледь та небезпечне підмерзання доріг та тротуарів вночі та вранці", - застерегла Діденко.

Народний синоптик із Каменя-Каширського Володимир Деркач каже, що перші дні весни будуть теплі, проте потім стане холодно аж до травня.

Зараз ви читаєте новину «Сонце, туман та опади: синоптик розповіла, якою буде погода 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути