Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2008 08:17

Соліст "Руки Вверх" таємно одружився (ФОТО)

Сергій Жуков і солістка групи "Сливки" Регіна Бурд таємно від колег взяли шлюб.

Камерна, але дуже яскрава церемонія відбулася в одній із садиб і більше нагадувала костюмовану виставу, ніж весілля. Торжество, придумане в стилі 19 століття, стало сюрпризом не тільки для гостей, але і для нареченої.

Пропозицію своїй коханій Сергій зробив незадовго до весілля. Юна красуня, узявши на роздуми декілька днів, дала згоду. Спочатку закохані заручились (срібні обручки для майбутнього подружжя були зроблені на замовлення у одного з кращих майстрів), а напередодні Нового року офіційно оформили стосунки. Сергію і Регіні дуже хотілося влаштувати справжнє свято, а не масове гуляння, тому було вирішено запросити тільки найближчих друзів і родичів - всього біля 20 людей.

Вранці наречений і наречена приїхали розписуватися в спортивному одязі, на майках обох красувався напис: Game over (у сенсі, кінець вільного життя). А після обіду, переодягнувшись в урочисті наряди, вони поїхали святкувати.

Коли молода дружина побачила  друзів і родичів в образах відомих людей 19 століття, - вона ахнула. Все було зроблено в стилі дворянського маєтку.

Сценарієм свята займався сам Сергій. Музикант, як великий любитель костюмованих свят, і власне весілля хотів перетворити на незабутнє дійство. І йому це вдалося! Гуляння з циганами і упряжками коней продовжувалися до ранку. Молодята пригощали гостей  стравами  російської кухні і поїли горілкою.

Медовий місяць щасливе подружжя провело в Таїланді, звідки повернулося тільки вчора.

Сергій і Регіна познайомилися літом 2006 року на гастролях у Вірменії. Музикант одразу покохав красуню з великими очима. Співак красиво залицявся до дівчини, і вона не змогла встояти перед ним. Через рік з гаком закохані одружилися.

Нагадаємо, що це другий шлюб відомого музиканта. Від першого шлюбу у нього росте дочка, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Соліст "Руки Вверх" таємно одружився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути