Ексклюзиви
понеділок, 13 лютого 2012 12:45

Шоколадний макет Львова робили чотири дні
18

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Протягом 9-12 лютого у львівському Палаці мистецтв проходило щорічне міське Свято шоколаду. Цей захід проходить уже п'ятий раз поспіль. На двох поверхах будівлі розмістили ряд павільйонів із шоколадними виробами — різноманітними цукерками, скульптурами з шоколаду та гарячим шоколадом.

"Ми вперше провели чемпіонат шоколатьє-аматорів, - розповів організатор свята Андрій Сидор. - Львівські господині показали свій високий рівень майстерності у приготуванні солодощів. Крім того було створено близько двох десятків різних скульптур з брил шоколаду. Потрапивши на свято людина могла скуштувати будь-який шоколад, розширити свої знання про нього".

Для дітей на святі була створена окрема площа. Там для них були організовані різні ігри. Також вони могли взяти участь у кількох кулінарних майстер-класах та самим виготовити солодощі. Окремою родзинкою став шоколадний Львів. На великій горизонтальній площі покритій шаром шоколаду було розташовано усі визначні пам'ятки міста. Їх скульптори робили впродовж усього свята і кожного дня доставляли по кілька нових шоколадних пам'яток.

"Свято ніби так нічого, - розповіла студентка Ірина Куньо. - Але ціни просто зашкалюють. За вхід віддала 25 гривень. Думала можна буде на шару шоколаду з'їсти. Але де там. А купляти шоколад тут дуже дорого. Дешевше в магазині його брати".

Зараз ви читаєте новину «Шоколадний макет Львова робили чотири дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути