Ексклюзиви
вівторок, 17 лютого 2015 14:43

Шокін поновив справу про вбивство Гонгадзе

Шокін поновив справу про вбивство Гонгадзе
Фото: expres.ua

 Генеральний прокурор України Віктор Шокін створив слідчу групу і групу прокурорів, а також відновив досудове розслідування кримінального провадження за фактом організації умисного вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"Генеральним прокурором України Віктором Шокіним створено слідчу групу і групу прокурорів та відновлено досудове розслідування кримінального провадження за фактом організації умисного вбивства Георгія Гонгадзе за попередньою змовою групою осіб, а також за фактом перевищення влади і службових повноважень особами, які займали особливо відповідальне становище, що спричинило особливо тяжкі наслідки", - повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Вказану слідчу групу та групу прокурорів очолили працівники Генпрокуратури, які входили до складу слідчо-оперативної групи, що розслідувала кримінальну справу за фактом умисного вбивства Георгія Гонгадзе ще з 2002 року.

Новостворена слідча група та група прокурорів будуть підпорядковані та звітуватимуть безпосередньо перед Генеральним прокурором України Віктором Шокіним.

Зараз ви читаєте новину «Шокін поновив справу про вбивство Гонгадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути