середа, 07 жовтня 2009 10:42

Сьогодні Путін приймає привітання з 57-річчям

Прем"єр-міністр РФ Володимир Путін відзначає сьогодні 57-й день народження.

За традицією, що склалася за роки його перебування на вищих державних посадах, Путін намагається виїхати в цей день з Москви і, якщо вдасться, побувати в рідному Петербурзі. Однак сьогодні, як повідомили ИТАР-ТАСС у прес-службі глави уряду, іменинник не планує залишати столицю, де "у нього заплановано низку робочих зустрічей і заходів".

Путін якось зізнався, що зазвичай не влаштовує ніяких свят у свій день народження. І дійсно, за всі роки президентства і в минулі "прем"єрські" іменини він жодного разу не брав вихідний, на який би день тижня не припадала ця дата. Так, минулого року в ніч на 7 жовтня Путін взяв участь у презентації фільму "Вчимося дзюдо з В. В. Путіним", вдень відвідав Санкт-Петербурзький Гуманітарний університет профспілок, побував на Генасамблеї Інтерполу, подивився нову приватну кіностудію, провів нараду з кінематографії, а ввечері відкрив дамбу. Сьогоднішній день не стане винятком - після трудового будня прем"єр планує відзначити своє народження, як завжди, "у колі сім"ї, у своїй підмосковній резиденції в Ново-Огарьово".

Разом з тим день народження Путіна цікавий навіть не тим, де він його проводить, а тим, які він отримає подарунки. Колись він сказав журналістам, котрі поцікавилися, які подарунки він любить отримувати: "Якщо по-чесному, то навіть не завжди дивлюся, що там (в упаковці) і часто передаю їх в різні сховища - просто часу немає".

Однак деякі подарунки "не розкрити" все ж таки не вдається - вже традиційними подарунками Путіну є тварини. Таким "презентом" свого часу стала тепер вже улюблена собака прем"єра Коні (подарована головою МНС Сергієм Шойгу), гнідий жеребець (Муртази Рахімов), карликова конячка Владик (Мінтімер Шаймієв) і навіть кришталевий крокодил (подарований президентом Молдови Вороніним). Але найбільше запам"ятався журналістам торішній подарунок, піднесений прем"єру на день народження невідомим гостем - уссурійський тигр. Трохи пізніше прем"єр передав тигрицю Машу в Геленджикський зоопарк "Сафарі-парк".

На минулий день народження президент Чечні Рамзан Кадиров вирішив перейменувати одну з центральних вулиць Грозного на проспект імені Володимира Путіна.

Який подарунок стане найбільш приємним для прем"єра цього разу? Про один з них все ж таки вдалося дізнатися. Письменник А. Кабаков вирішив подарувати свою останню книгу "Беглец".

"Вважаю, що книга - це найкращий подарунок", - зауважив він.

За матеріалом: Прайм-Тасс

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Путін приймає привітання з 57-річчям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути