четвер, 09 липня 2015 18:34

Сьогодні епіцентром бойових дій стала Новогригорівка — прес-центр АТО

Сьогодні епіцентром бойових дій стала Новогригорівка — прес-центр АТО
Фото: dt.ua

Ситуація в зоні АТО стабільно напружена, епіцентром бойових дій в четвер стали позиції українських військових в районі селища Новогригорівка в Донецькій області. Протягом доби сталося понад 20 обстрілів українських позицій, повідомляє прес-центр АТО.

"Епіцентром бойових дій сьогодні стали позиції наших військових в районі селища Новогригорівка, Донецької області. З 10 години протягом дня окупанти обстріляли наші позиції зі 152-мм артилерії, танків та двічі зі 120-мм мінометів," - йдеться у повідомленні.

З початком доби, проросійські незаконні збройні формування одночасно провели обстріл зі 120-мм мінометів позиції сил АТО в районах н.п. Березове та Новотроїцьке, що на Донеччині. Окупанти обстріляли селище Гранітне з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град". З міномету калібру 120-мм гатили по позиціях сил АТО в районі н.п. Ольгинка, Донецької області.

Бойовики також вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї по позиціям українських військових: в районі селищ Станиця Луганська та Кримське, поблизу населених пунктів Луганське, Опитне, Піски, Авдіївка, Кірово. Близько 14-ї години в Мар'їнці працював ворожий снайпер.

"В районі Станиці Луганської, українські військові припинили спробу прориву ворожої диверсійно-розвідувальної групи. Наші бійці виявили нападників, та вогнем зі стрілецької зброї змусили противника відступити", - повідомляють у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні епіцентром бойових дій стала Новогригорівка — прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути