субота, 21 грудня 2019 09:50

Що їсти на Новий рік, аби прикликати до хати гроші та удачу

Що їсти на Новий рік, аби прикликати до хати гроші та удачу
Салати заправляйте олією. Не використовуйте сметану. Фото: vchasnoua.com

За китайським календарем рік Металевого Пацюка розпочнеться 24 січня. Тоді вперше відбудеться Молодик у знаку Водолія. Тому в новорічну ніч догоджати новому господарю року не обов'язково, бо ще триватиме рік Кабана. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Основними стравами на столі мають бути м'ясо, рис, картопля, свіжі овочі або овочі-гриль, - говорить астролог. - Салати заправляйте олією. Не використовуйте сметану. Соуси мають бути з яскравим смаком. Королем столу буде холодець або заливні риба чи язик. Смакуватимуть яскраві салати – буряковий, морквяний, з помідорів, перцю і редиски. Добре піде морква по-корейськи і салати із морепродуктів".

За словами астролога, недоречними будуть багатокомпонентні салати, на зразок "Олів'є" та "Шуба".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог розповіла, чого не можна одягати у новорічну ніч

"Аби прикликати до хати гроші та удачу, треба обрати просте та корисне меню. Картоплю краще запекти. З рису приготуйте плов. З м'яса віддавайте перевагу телятині, баранині, не жирній свинині. Уникайте птиці. Можна готувати морську рибу. Поставте на стіл оселедець. Якщо любите поласувати салом, краще замініть його цієї ночі на бекон", - каже Максимова.

На десерт бажаними будуть горішки і сухофрукти, особливо чорнослив.

"Королем солодкого столу стане торт з ніжного мокрого тіста, политий шоколадом, - розповідає астролог. - Цей рік любить кондитерку, але не здобу. Від пирогів відмовтеся. Хліб замініть на лаваш. Не підходять екзотичні фрукти. Варіть узвар, мус, желе і кисіль".

Астролог радить відмовитися від світлого пива і білого вина.

"Ставте на стіл червоні вина, як сухі, так і солодкі, - говорить Олена Максимова. - Добре підуть коньяк, лікер, горілка і самогон. Цієї ночі треба пити багато води. Не годяться напої з бульбашками: лимонад, кола, мінералка. Віддавайте перевагу негазованим. Шампанским теж не треба зловживати".

Рибам у 2020 році не варто надто багато часу приділяти розв'язанню родинних конфліктів чи пошуку своєї пари. Найважливіші події відбуватимуться на роботі.

Зараз ви читаєте новину «Що їсти на Новий рік, аби прикликати до хати гроші та удачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути