субота, 24 грудня 2022 06:01

Що треба зробити в ці дні, аби стати успішним і багатим – гороскоп на 24–25 грудня

Що треба зробити в ці дні, аби стати успішним і багатим – гороскоп на 24–25 грудня
Після святкової вечері загадуйте бажання. Вони обов'язково здійсняться. Фото: pixabay.com

24–25 грудня самотнім бажано не засиджуватися вдома. Випадкове знайомство матиме романтичне продовження. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У ці дні можна зробити багато доброго, корисного й цікавого, – говорить астрологиня. – Особливо, якщо пануватиме злагода в домі. Забудьте про дрібні непорозуміння. Умійте пробачати. Даруйте любов близьким, частіше обіймайте коханих і дітей. Виявляйте милосердя. Захищайте слабких і скривджених. Подавайте нужденним. Будете настільки заклопотані хатніми справами, що забуватимете про обов'язки, які вам доручили на роботі. Проведіть більше часу в родинному колі. Настав час відновлювати давні сімейні традиції. Прикрашайте ялинку, принесіть до хати дідух і прочитайте разом молитву, якщо готуєтеся до Різдвяної вечері. Не переїдайте. Залишайтеся тверезими. Аби стати успішними й багатими, в ці дні варто складати плани на 2023 рік. Добре проаналізуйте все, чого хочете. Після святкової вечері загадуйте бажання. Вони обов'язково здійсняться. Не шкодуйте грошей на благодійність".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Роботодавці перевірятимуть вас на професіоналізм. Не беріть на себе обов'язків, з якими не здатні впоратися. Вас із коханими поєднають спогади. Відкрийте старі фотоальбоми. Згадайте хвилюючі моменти сімейної історії.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зустрічатимуться люди з золотими руками. Скористайтеся цим сповна. Запрошуйте додому майстрів. Вони зроблять ваш дім затишним і красивим. Надійде грошова винагорода. Вас цінують роботодавці, тому до свята порадують премією.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не треба влаштовувати змагань. Результати вам будуть не до вподоби. Не знатимете ліку своїм грошам, тому швидко залишитеся без копійки. Утримайтеся від хаотичних витрат.

Рак (22 червня – 22 липня)

За покупками не варто вирушати увечері. Придбані речі не задовольнятимуть якістю. Знайомте обранців з родичами. Вони легко увійдуть у вашу родину. Не вирушайте на зимову рибалку. Лід крихкий.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будете схильними до зурочення. Уникайте заздрісних людей. Не посвячуйте знайомих у сімейні справи. Доведеться провести вихідні на самоті. Кохані поїдуть у гості до батьків. Ви не захочете скласти їм компанію. Гроші надходитимуть, коли ви їх найменше очікуватимете.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Загостриться інтуїція. Не дійте всупереч своїм передчуттям. Вдалий час для вивчення іноземних мов і пошуку нової роботи. Не відмовляйтеся від посади, яку запропонують у суботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий 2023-й: рік якої тварини зустрічатимемо та як її задобрити

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вдалий час, аби поставити ялинку і зібрати родину за обіднім столом. Згадайте гуртом найважчі і найщасливіші моменти року, що минає. Підніме настрій випадкова звістка. Завагітніє донька чи про наміри одружитися сповістить син.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вагаєтеся, що купити дітям на подарунок? Оберіть те, чого бажали самі у їхньому віці. Піднімуть настрій санки, льодянки, м'ячі і книжки. Смартфони і планшети обирайте наступного тижня.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вихідні наповнять життя змінами. Не провокуйте конфліктів із колегами. Краще відмовитися від запрошення на корпоратив. Доведеться втручатися у сімейні справи братів і сестер, залагоджувати чужі конфлікти. Не поспішайте вибачатися. Нехай винуватці відповідають за свої вчинки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вам освідчуватимуться у коханні люди, до яких не відчуваєте взаємності. Зізнайтеся у цьому заздалегідь. Не приймайте дорогих подарунків. Не давайте марних сподівань.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заводити нові знайомства на зло коханим не слід. Незабаром ця ситуація обернеться проти вас. Краще побудьте на самоті і розберіться у своїх почуттях. Не варто затівати помсту і шукати спосіб зійтися з партнерами, які обманювали і зраджували.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Турботи потребують домашні улюбленці. Доведеться прибирати клітку після хом'яка чи папуги, обирати новий корм та ліки для кота. Це відволіче від думок про війну та проблеми зі світлом. Призначати побачення не слід. Воно пройде невдало. Через зміну погоди повернуться ревматичні болі у суглобах.

2023 року всім хотітиметься спокою і стабільності, але доведеться відвойовувати та повертати своє. Астрологиня розповіла, чому подорожчає нерухомість і як переживемо зиму.

Зараз ви читаєте новину «Що треба зробити в ці дні, аби стати успішним і багатим – гороскоп на 24–25 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути