пʼятниця, 30 грудня 2022 01:50

Що одягнути на Новий рік: Андре Тан розповів про головні хіти вечірніх образів

Що одягнути на Новий рік: Андре Тан розповів про головні хіти вечірніх образів
Дизайнер Андре Тан порадив, що одягнути на Новий рік 2023. Фото: instagram.com/andre_tan_official

Український дизайнер Андре Тан традиційно поділився порадами, що одягнути для святкування Нового року та назвав головні хіти серед вечірніх образів.

Символ 2023-го за східним календарем – чорний водяний кролик. Він і визначить палітру кольорів, якої варто дотримуватися. Про це дизайнер написав в Іnstagram.

"Кролик любить тих, хто готується до нього заздалегідь. Наступний 2023-й – чорного водяного кролика. Саме цей опис найкраще передає головні кольори свята: чорний і темно-синій", – написав Тан.

Хітярні образи у темних кольорах. Чорний – не лише вічна класика, а й фльор таємничості та загадки. Образ femme fatale ідеально підкреслить сукні з оксамиту або асиметрія. Колір настільки класичний, наскільки пластичний у використанні. Можна впевнено відходити від концепції "маленької чорної сукні", та грати з новими фасонами. Зверніть увагу на сміливі тренди: пір'я, блискітки та сітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишний тренд. Трикотажні образи, які вдало підійдуть для холодного сезону

Новорічні зірки – перлово-білі та жовті кольори. Кажуть, саме ці кольори 2023-го будуть вважатися "щасливими". Грайливим акцентом до образу стане поділ із торочки. Також цікавим варіантом стануть елементи з пір'ям у цих відтінках.

Незалежні етюди у синіх тонах. Синій асоціюється з потягом до пригод та незалежністю. Зустріти цей Новий рік у синьому штанному костюмі – запорука впевненості у собі. Такий образ чудово поєднується із золотими, жовтими та перлинними прикрасами.

Спокій і виваженість – блакитний. Дуже актуальне бажання для багатьох із нас — спокійний 2023 рік. Придивіться до небесних відтінків. Менш яскравий ніж попередні кольори, блакитний підійде любителькам суконь із шовку та оксамиту. Це теж один із "вдалих кольорів" наступного року.

Також дизайнер радить не забувати про головні хіти новорічних вечірок: плісовані спідниці, асиметричні сукні, оксамит, блискітки і пір'я.

Прийдешній рік українці зустрічатимуть в умовах повномасштабної війни. Нові реалії диктують свої правила й у виборі подарунків: вони мають бути корисними та практичними. Gazeta.ua підготувала варіанти подарунків на Новий рік, які стануть у пригоді кожному українцю.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде такою ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

Традиційно новорічні свята багаті на вихідні, але цього року все інакше. Через російську агресію їх скасували.

Зараз ви читаєте новину «Що одягнути на Новий рік: Андре Тан розповів про головні хіти вечірніх образів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути