Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2023 06:00

Що категорично не можна робити цього дня – гороскоп на 18 квітня

Що категорично не можна робити цього дня – гороскоп на 18 квітня
Відкладіть похід до перукарні. Зроблена зачіска не буде вдалою. Фото: pixabay.com

18 квітня – день невдалих рішень. Особливо якщо йдеться про творчу роботу чи старт нових проєктів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не бажано розпочинати нічого нового напередодні сонячного затемнення, - говорить астрологиня. – Зачекайте зі зміною місця роботи. Виникатимуть проблеми з транспортом. Виходьте у справах заздалегідь. Цього дня категорично не можна укладати договори, відкривати банківські рахунки, купувати нерухомість, відкривати власний бізнес, робити зміни у зовнішності. Відкладіть похід до перукарні. Зроблена зачіска не буде вдалою. Відмовтеся від косметичних процедур. Є ризик ускладнень під час їх проведення. Пильнуйте за самопочуттям. Протягом дня може непокоїти головний біль. Гірше почуватимуться гіпотоніки. Найбільше проблем принесе ця доба у сфері особистого життя. Не шукайте своєї пари. Відкладіть освідчення до середини травня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Чекайте на кардинальні зміни в особистому житті. Саме час приймати пропозицію коханих щодо одруження. Стережіться протягів. Не провокуйте появи нежиті. Запобігайте ускладнень у вигляді гаймориту.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Переживете конфліктний день. Діти сваритимуться з батьками. Ризикуєте втратити довіру молодшого покоління. Не варто брати участь у спортивних змаганнях. Здобути перемогу буде складно. Частіше ходіть босоніж і робіть масаж стоп. Від цього залежатиме ваше самопочуття.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Щаститиме у дрібницях. Беріть участь в акційному розпродажі товарів. Переговори з фінансових питань проводити не час. Вам доведеться відстоювати свій вибір. Батьки можуть надто категорично висловлюватися про ваших коханих.

Рак (22 червня – 22 липня)

Добре і ясно працюватиме голова. Бачитимете перспективи і впевнено йтимете до своєї цілі. Вашими коштами скористаються інші. Віддайте самі частину грошей нужденним. Тоді небажаних втрат вдасться уникнути.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдалий день для підвищення рівня матеріального забезпечення. Вам щаститиме. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь. У вас і в коханих вдосталь власних справ. На тривале побачення не вистачить часу. Не пошкодуйте коштів на маленький презент.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доведеться шукати додаткові канали заробітку. Терміново знадобляться гроші. Не варто повертатися на старе робоче місце. Друзі поводитимуться самовпевнено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які три знаки мають шанс розбагатіти – фінансовий гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не захочете підлаштовуватися під інших. Будете йти проти течії. Ваші дії можуть засмутити коханих та батьків. Грошей на оновлення гардеробу забракне. Можете знайти прибутковий рід занять.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Очікується покращення матеріального забезпечення. Дозвольте собі позапланові витрати. Відправлятися за обновами не час. Куплені речі не носитимуться. Подолайте свою сором'язливість. Можете відверто висловлювати свої почуття. Від подій цього дня залежатиме ваше найближче майбутнє.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На прохання про допомогу відгукнуться одиниці. Більше розраховуйте на власні сили. Не відправляйтеся на відпочинок у незнайомі місця. Вас можуть покинути напризволяще зі своїми проблемами серед чужих людей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не шукайте можливості швидко заробити великі кошти. Матимете збитки. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Навіть якщо зараз вас не влаштовує заробіток. Непорозуміння у родині виникатимуть через брак спільних інтересів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заробіток надходитиме вчасно. На все необхідне грошей вистачить. Уникати неприємних розмов зі знайомими не слід. Покличте на допомогу почуття гумору. Зекономити не вдасться. Спокуса придбати щось новеньке буде надто великою. Пильнуйте за своїми апетитами у магазині.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вас часто ставитимуть перед вибором. Не зволікайте з прийняттям рішення. Ніхто не заважатиме вам займатися власними справами. Навіть запізнення чи нестача коштів розв'яжуться на вашу користь. Не позичайте іншим власні речі, не наймайте працівників для ремонту своєї оселі.

17-23 квітня не слухайте чиїхось намовлянь. Довіряйте серцю. Від зробленого цього тижня вибору залежатиме ваше майбутнє. Астрологиня розповіла, життя яких трьох знаків змінить сонячне затемнення.

Зараз ви читаєте новину «Що категорично не можна робити цього дня – гороскоп на 18 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути