Ексклюзиви
понеділок, 02 серпня 2010 13:09

Шнур на власному весіллі посилав всіх на три букви (ФОТО)
7

У минулі вихідні Сергій Шнуров нарешті одружився з журналісткою із Воронежа Оленою Мозговою, яку друзі звуть Матильдою.

Реєстрація пройшла в РАГСі N 1 на Англійській набережній в Санкт-Петербурзі. Для іменитих наречених не стали спеціально закривати Будинок розпису. Тому інші молодята були приємно здивовані таким сусідством.

Церемонія пройшла без пафосу. Шнуров приїхав не на лімузині, а на звичайному чорному Subaru. Наречений вбрався в штани, білі черевики з чорними носами та світлу сорочку із зображенням дами з ліловими волоссям на спині. На нареченій була біла весільна сукня і сережки з перлинами.

Наречений неодноразово попереджав репортерів, що весілля - його особиста справа. А всіх, хто захоче вторгнутися на його територію, Шнуров пошле на три літери. Так і вийшло. Правда, матом у Палаці одруження Сергій лаявся неголосно, розуміючи всю урочистість обстановки.

Привітати пару прийшли Василь Уткін, актор Віллі Хаапсало, продюсер Василь Мельников з дружиною. Свідком з боку нареченого був молодий театральний режисер Василь Бархатов. Усього людей 18 найближчих друзів і родичів.

А ось батьків нареченої на реєстрації видно не було. Відносини з матір'ю у Матильди не складаються. Матір колись вигнала її з дому. Через це вона й поїхала до Москви, де познайомилася з лідером групи "7Б" Іваном Дем'яном, який став її цивільним чоловіком. Потім у неї закохався Євген Циганов. А років 4 тому дівчина стала з'являтися в компанії Шнура, відбивши його у Оксани Акіньшиної.

Це вже третій шлюб Сергія. У нього є 17-річна дочка Серафима 10-річний син Аполлон від попередніх стосунків. Дівчина вийшла заміж уперше.

Відразу після реєстрації відзначати весілля відправилися в ресторан. Наречений помірно вживав мохіто, його дружина - шампанське, а Хаапсало і Уткін "вдарили по горілочці".

Друзі Шнура, знаючи його оригінальну натуру, вирішили здивувати артиста ніжною композицією з рідкісного виду маргариток у формі чоловічого статевого органу. Всі 8 годин, які молодята провели в ресторані після офіційної реєстрації шлюбу, букет простояв на столі молодят в якості головної прикраси.

Спочатку рок-кумир планував весілля в яхт-клубі "Тірійокі": вже було заброньовано два будиночки для гостей, кожен на 10 осіб, а для молодят - номер люкс в шикарному готелі при яхт-клубі.

"Ми готувалися до свята, але минулого тижня нам подзвонив агент Сергія Шнурова і розірвав договір, - розповіла адміністратор клубу "Тірійокі" Олена. - Він пояснив, що це вимушений захід - через зайвий галас у пресі".

Гостей пригощали найвишуканышими делікатесами, в яких наречений, незважаючи на невибагливий зовнішній вигляд, розбирається як професійний гурман.

На столах були: сирокопчена пармська шинка з динею і фізаліс, дорадо по-Лігурійські, салат "Цезар" з королівськими креветками, медальйони з телятини в соусі з сиру горгонзола, рукколи і яловичина по-п'ємонтськи.

Новоспечені чоловік і дружина вийшли з ресторану без обручок, які вони за дві години до вечірки тільки-но наділи один одному на пальці.

"Не в обручках справа, - прокоментував Шнуров, - а в коханні".

Нагадаємо,  Богдан Ступка планує відсвіткувати своє весілля босоніж у полі.

L!FESSHOWBIZ 

Зараз ви читаєте новину «Шнур на власному весіллі посилав всіх на три букви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути