четвер, 16 січня 2014 10:50

"Смотрящий" Януковича Юрій Іванющенко будує собі Межигір'я у Конча-Заспі
7

Фото: Фото: nashigroshi.org

Народний депутат Юрій Іванющенко, відомий як "смотрящий" президента Віктора Януковича, завершує будівництво маєтку у Конча-Заспі. Про це журналісту телепрограми "Наші гроші" повідомили будівельники.

Будівництво розпочали 2012 року на території, яку раніше вкривав ліс. Її площа становить понад 35 гектарів. Огляд карти показує, що це – найбільший приватний маєток у всій Конча-Заспі. Площею він поступається лише "Межигір'ю" Віктора Януковича, яке займає три ділянки загалом у 140 га. Більшу частину обійстя Іванющенка оточено п'ятиметровим парканом. За парканом розмістились: вже добудована адміністративно-офісна будівля (при в'їзді), центральний будинок, кіно-концертна зала, картинна галерея, сад з декоративними рослинами, три штучних озера та причал. Поблизу води вже зведено двоповерховий будинок "Хонка", який обсаджено рослинами та обставлено скульптурами.

Площа центрального палацу з флігелями складає, за оцінками будівельників, 8000 кв. м. При цьому будинок має усього два поверхи з мансардою. Наразі всі об'єкти фактично добудовані, ведуться фасадні роботи та вистеляються плиткою доріжки. На території працюють близько сотні осіб. Частина робітників проживає у "містечку" з трейлерів та контейнерів, розбитому біля центрального в'їзду.

Нагадаємо, дружина Юрія Іванющенка та його товариш Юрій Шумаков (відомий як "Шумак") також збудували п'ять житлових будинків у селищі Восход у Криму поряд з "Чайним будинком" Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «"Смотрящий" Януковича Юрій Іванющенко будує собі Межигір'я у Конча-Заспі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути