субота, 24 квітня 2021 10:43

"Слуги народу" розповіли, як покарають Тищенка

"Слуги народу" розповіли, як покарають Тищенка
Микола Тищенко є кумом глави Офісу президента Андрія Єрмака. Фото: Уніан

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який організував вечірку на честь дня народження дружини в локдаун, одним штрафом не обмежиться - він може бути виключений з фракції, або отримає попередження.

Про це заявила нардеп від "Слуги народу" Роксолана Підласа на телеканалі "Україна 24". За її словами, депутати не погоджувалися з тим, що Тищенко заплатить штраф - це виключно стосунки самого чиновника з правоохоронними органами та законом України.

"Депутати з "Слуги народу" не мають до цього ніякого відношення - ми не суд, адмінпротоколи ми не виписуємо", - сказала Підласа.

"Слуга народу" зазначила, що, безпосередньо, рішення по Тищенкові прийме політрада. Коментуючи слова глави фракції "Слуга народу" Давида Арахамії про те, щоби Тищенко в якості покарання допоміг українським військовим на фронті, Підласа заявила, що благодійна допомога армії - не покарання, а це "виглядає дико".

"Люди допомагають армії за покликом серця. Покаранням може бути або виключення з фракції, або попередження, і після двох попереджень - виняток, або позбавлення якоїсь посади. Я би голосувала за виключення з фракції", - підсумувала нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тищенка - на передову, змивати гріхи". Що думають українці про "слуг народу"

Раніше Тищенко влаштував масштабне святкування дня народження дружини Алли Барановської, незважаючи на локдаун в Києві. У ЗМІ написали, нібито вечірка відбулася в столичному готелі Fairmont. На кадрах видно, що персонал перебував в масках, а гості – ні.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" розповіли, як покарають Тищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути