Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2014 12:37

Слов'янськ під контролем "зелених": зникла людина, пограбований магазин, в місто в'їхав БРДМ з прапором Росії

 

З Краматорська в Слов'янськ прибув БРДМ з прапором Росії. На інших 5 військових машинах є стяги Донецької республіки. У Краматорську їх блокували і не випускали, поки вони не вчепили ці прапори. Про це Gazeta.ua розповіли місцеві жителі.

"У місті розгул бандитизму. Після того, як на мітингу в суботу зброя з міськвідділу міліції роздавалася усім, хто бажає, був пограбований магазин "Паляница". Він належить хлібокомбінату. 14 квітня пропав безвісті Богдан Стешенко. Він не займався громадською діяльністю і політикою, просто прийшов на мітинг комуністів, попросив мікрофон сказати свою думку. Був проти людей на вулиці зі зброєю і проти "зелених чоловічків". Це не сподобалося організаторам. Його схопили і утримували в райвідділ Слов'янська за те що він не був солідарний із загарбниками. Доля його наразі не відома", - говорить місцевий "свободівець" Сергій Лілеєв.

За його словами, Слов'янськ повністю зданий "зеленим чоловічкам" і кримінальникам.

 "Зелені" керують роботою місцевих, які будують барикади. Росіяни пересуваються на вантажівках по 20-30 в кожному. У центрі міста постійно пішки ходять групами по троє. Міськрада серйозно зміцнюється. Там заклали вікна та двері мішками з піском. Йде підготовка до бою. На даху теж мішки і там є снайпери. Учора скинули тризуб з міськради і викинули в сміттєвий бак. Висить прапор Донецької області і прапор РФ. Наша міліція разом з місцевими сепаратистами і козаками патрулюють місто. Міліція на стороні Росії повністю. А міськвідділ забарикадувався так само. СБУ - теж", - говорить Сергій Лілеєв.

Новим народним мером у Слов'янську проголосив себе В'ячеслав Пономарьов. Він називає себе ветераном афганської війни. Але є дані, що ця людина находиться в кримінальному розшуку та має паспорт Росії. Підтримку Пономарьову надає місцевий комуніст Анатолій Хмелевий - 1-й секретар Слов'янської організації Комуністичної партії.

Зараз ви читаєте новину «Слов'янськ під контролем "зелених": зникла людина, пограбований магазин, в місто в'їхав БРДМ з прапором Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути