Ексклюзиви
субота, 01 лютого 2014 13:55

Слідчі оглянули автомобіль Дмитра Булатова - МВС

Слідчі оглянули автомобіль Дмитра Булатова - МВС
Дмитро Булатов Фото: sled.net.ua

Слідчі ГУМВС України у Київській області закінчили огляд автомобіля активіста Дмитра Булатова. Його машину знайшли на одній з автостоянок Дніпровського району Києва. Про це повідомили у прес-службі міліції Київщини.

"Наразі огляд автомобіля Дмитра Булатова завершено. Про його результати буде повідомлено дещо пізніше, оскільки треба заслухати експертів", - повідомили у міліції.

Як зазначили у прес-службі, до міліції надійшло повідомлення, що на одній з автостоянок Дніпровського району Києва знайдено автомобіль, яким керував Булатов до часу свого зникнення. Автомобіль доправлено до Дарницького райуправління міліції для проведення огляду, а самому Дмитру Булатову в медичному закладі забезпечено охорону.

Нагадаємо, на минулому тижні в ЗМІ з'явилася інформація, що Булатов з 23 січня не виходить на зв'язок. Того ж дня його дружина через свого адвоката написала заяву до Дарницького райуправління міліції про зникнення чоловіка. Булатов знайшовся 30 січня. Його утримували невідомі. Він сильно побитий.

31 січня в МВС повідомили, що кілька активістів Автомайдану, серед яких значиться і Булатов, 24 січня були оголошені в розшук за статтею про масові заворушення.

Зараз ви читаєте новину «Слідчі оглянули автомобіль Дмитра Булатова - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути