середа, 22 вересня 2010 13:55

Скульптура і туризм: рекомендації вибору гарячих турів

Можливість побачити оригінали світового мистецтва - це одна з причин, з яких найбільш популярним відпочинком сьогодні є туризм. Для нас надаються найрізноманітніші екскурсійні тури. Кожен може вибрати тур на свій смак та відповідно до свого матеріального становища.

Так, охочі полоскотати собі нерви віддають перевагу екстремальному туризму: сплави по бурхливих річках, важкі гірські маршрути і так далі. Практичні та запасливі люди давно використовують гарячі тури для походів в іноземні магазини (де часто вигідніше робити покупки).

Але, як і раніше, головне завдання, яке виконують екскурсійні тури - демонстрація красоти живої природи, пам"ятників історії та культури. Екскурсії допомагають людям краще пізнати світ, у якому вони живуть, поліпшити свої знання про нього і отримати естетичне задоволення. Спадщина найвидатніших архітекторів, художників і скульпторів всіх епох може постати перед вами.

Так, наприклад, екскурсійні тури організовані компанією Goriashie-tury.ru в Тайланд, включають в себе також відвідування музеїв. Досвідчені гіди дадуть вам цікаву пізнавальну інформацію про кожнену будинок чи експонат музею.

Одним з найулюбленіших сувенірів наших туристів сьогодні є скульптура. Вона завжди була одним з найяскравіших напрямків у мистецтві. Зародившись ще багато століть тому, вона удосконалювалася і видозмінювалася, відображаючи зміни в суспільстві. Ось чому скульптура така цікава для вивчення. Звичайно, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Неможливо отримати повне уявлення про шедеври скульпторів, просто гортаючи атласи. Але як бути поціновувачам прекрасного, якщо скульптура розосереджена по музеях різних міст у всіх країнах світу?

Цю проблему допомагають вирішити туристичні агентства, які пропонують цікаві екскурсійні тури в усі куточки планети. Завдяки туризму, скульптура з"являється перед вами у всій красі., Ви зможете доторкнутися до прекрасного і отримати справжні відомості про розвиток світового мистецтва.

І звичайно ж, скульптура може стати хорошим доповненням будь-якого інтер"єру. Тому в екскурсійному турі в історичні місця світу у вас буде можливість придбати оригінальний сувенір. Цінність скульптури в тому, що вона не втрачає популярність з роками, тому завжди залишається гарним подарунком і цікавим доповненням обстановки вашого будинку. На прилавках ринків і в численних сувенірних крамницях скульптура представлена в повному обсязі: всіх розмірів і цін.

Купуючи дорогі сувеніри не забудьте про прості правила їх зберігання. Для цього необхідно використовувати найпростіше обладнання проти злодіїв, яке забезпечить вам їх надійне збереження.

PR
Зараз ви читаєте новину «Скульптура і туризм: рекомендації вибору гарячих турів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути