Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2009 14:12

Скотленд-Ярд затримав півтори тонни кокаїну

Скотленд-Ярд затримав півтори тонни кокаїну
Скотленд-Ярд у ході спільної з поліцією Іспанії операції затримав корабель з 1,5 т кокаїну на борту вартістю понад 421 млн доларів.

Корабель Destiny Express водотоннажністю 150 т прямував з Вест-Індії до берегів Іспанії. У поліції припускають, що більша частина кокаїну, затриманого на судні, призначалася для продажу на ринку Лондона, передає Sky News.

Після вилучення наркотиків низку членів команди судна Destiny Express, а також інших осіб, підозрюваних у причетності до транзиту наркотиків, було заарештовано.

Затримання корабля стало частиною масштабної операції, яку правоохоронні органи Великобританії та Іспанії проводять проти мережі наркодилерів, яка діє в цих країнах, а також на островах Карибського моря і в Колумбії.

Нагадаємо, на початку грудня національна гвардія Венесуели конфіскувала 1,65 тонни кокаїну, який було запаковано у герметичні пакети та заховано в контейнерах із дезінфікуючими засобами, передає РБК.

Зараз ви читаєте новину «Скотленд-Ярд затримав півтори тонни кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути