середа, 16 травня 2007 16:02

Школяр вижив після удару струмом у 3000 вольт

Школяр шостого класу Артем Аулов з міста Богдановича Свердловської області Росії вижив після удару струмом у 3000 вольт.
 

Того дня Артем Аулов з своїм другом відправилися шукати пригод на залізницю. На одному з шляхів стояв товарний потяг. Артему захотілося перевірити, куди заливають бензин. Для цього хлопець забрався по боковій драбині на верхній майданчик цистерни. У цей момент товарний потяг рушив. Артем різко встав і зачепив головою контактний дріт.

Як розповів друг Артема Дмитро, він побачив яскравий спалах, а потім Артем впав на землю з другого боку потягу. Коли товариш підбіг до Артема, той лежав на спині, закотивши очі, корчився в судомах, його голова була вся в крові.

"Я почав бити його по щоках і кричати, щоб він прокинувся, - розповів Діма. - Через якийсь час він перестав сильно трястися і заревів".

Але йти Артем не міг. Діма дотяг друга до дороги і зловив машину, яка відвезла їх в лікарню. Там хлопчикові зашили рвану рану на голові і помістили в палату.

Як стало відомо, вже через пару днів підлітка випишуть. Як говорять лікарі, те, що хлопчик залишився живий, - щаслива випадковість. Як правило, постраждалі від таких травм електрострумом або не виживають зовсім, або стають інвалідами, пише Комсомольська правда.
Зараз ви читаєте новину «Школяр вижив після удару струмом у 3000 вольт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути