З 8 до 10 січня, за перші 3 дні локдауну, виручка закладів громадського харчування впала на 25%.
Найбільше від карантину постраждали бари та ресторани, опублікував результати дослідження Poster.
Для порівняння обігу взяли період з 8 до 10 січня 2021 року та 10-12 січня 2020-го. У вибірку потрапили понад 2 тис. закладів України.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилко їздив у Москву
Тобто порівняно з 2020 роком заклади втратили 25% виручки. А от ресторани та бари втратили 58% та 51% відповідно, кав'ярні - 12%.
Суші-бари змогли навпаки збільшити свій прибуток на 25%, а 30% закладів, що взяли участь у дослідженні, змогли підвищити обіг.
Тіна Кароль у карантин заробляє на рекламі та продажі власних товарів. Зірка також є обличчям українського ювелірного бренду "Укрзолото".
Коментарі