Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 11:50

Скільки витратили грошей на "Євробачення-2008" Ані Лорак та Діма Білан

Скільки витратили грошей на "Євробачення-2008" Ані Лорак та Діма Білан
Діма Білан повернувся до Москви після перемоги на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2008", а вже в середу співак відправиться в тижневе турне країнами Старого світу. Відповідно до правил міжнародного музичного конкурсу переможець виступить у Фінляндії, Норвегії, Ірландії, Великої Британії, Бельгії, Франції та Сан-Маріно, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Я щасливий, що через 53 роки після появи "Євробачення" Росія зможе сказати цьому конкурсу "ласкаво просимо", - відзначив Білан на прес-конференції переможців. Результати конкурсу "Дуже важливі для Росії", адже для всіх в Європі це "не тільки музика і емоції, але і політика". Відповідаючи на питання про те, чи не збирається він утретє взяти участь в "Євробаченні", Білан обіцяв подумати, повідомляє ФактNews.

На підготовку до "Євробачення" Діма Білан витратив 1 млн євро, при тому що Євгеній Плющенко і Едвін Мартон виступали безкоштовно, пише "Комсомольська правда". 500 тис євро витратила Ані Лорак тільки на свій номер в дзеркальній кімнаті. Ще 200 тис коштувала її сукня. З чуток, 7 млн євро витратили дебютанти цього року команда Азербайджану тільки на свою промо-кампанію (наприклад, по всьому Белграду висіли величезні розтяжки з зображенням представників від країни).

За підсумками глядацького СМС-голосування російська композиція "Believe Me", в якій брав участь фігурист Євгеній Плющенко і скрипаль Едвін Мартон, набрала 272 балів. Від українки Ані Лорак, яка виступила з піснею "Shady lady" на музику Філіпа Кіркорова, переможців відділяли 42 бали. Третє місце дісталося грецькій співачці Каломірі (218 балів), яка вважалася фавориткою марафону.

Тим часом стало відомо, що у себе на батьківщині в Кабардіно-Балкарії Діма Білан буде удостоєний звання народного артиста. Про це повідомила керівник прес-служби голови республіки Джаміля Хагарова.

"Президент Кабардіно-Балкарії Арсен Каноков уболівав за вихідця з республіки Білана. Голова республіки щиро привітав співака з перемогою на "Євробаченні-2008" і ухвалив рішення удостоїти Білана звання "Народний артист КБР", - повідомила Хагарова.

Білан стане наймолодшим народним артистом Кабардіно-Балкарії. Два роки тому після завоювання другого місця на "Євробаченні" йому було привласнено звання "Заслужений артист КБР".

Діма Білан разом з батьками з шести років жив в місті Травневе Кабардіно-Балкарії. Туди він переїхав з розташованого в передгір"ях Карачаєво-Черкесії міста Усть-Джегута. В Усть-Джегуті Діма Білан народився, тут пройшло його дитинство. Батьки майбутньої зірки жили і працювали в селищі Московське, яке нині є мікрорайоном міста Усть-Джегути. Адміністрація Усть-Джегути вже вирішила назвати ім"ям Білана одну з вулиць міста, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Скільки витратили грошей на "Євробачення-2008" Ані Лорак та Діма Білан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути