Ексклюзиви
вівторок, 13 вересня 2011 18:29

Скелети в автомобілі знайшли у річці на Рівненщині

Скелети в автомобілі знайшли у річці на Рівненщині

Моторошну знахідку виявили водолази у річці Горинь біля села Козлин, що за 20 км від Рівного. У воді лежала заіржавіла іномарка, а в ній – два скелети. Вони потонули понад 14 років тому.

"Погода тепла і Горинь за ці дні обміліла. От і виліз на поверхню води остов тієї машини. Минулого четверга там поблизу пірнав якийсь нетутешній чоловік – водолаз із Костополя. Він і знайшов оті скелети", - розповідають у Новоукраїнській сільській раді, до якої належить Козлин.

"Ми про них нічого не знаємо, бо з нашої території люди на автівці не пропадали. Коли нам повідомив про знахідку дільничний, самі дуже здивувалися".

Водолаз сам подзвонив у міліцію. Розбиту іномарку "Фольксваген гольф" підняли на берег. У салоні лежали два скелети – молодих чоловіка та жінки. Рештки майже неможливо упізнати. Однак особи загиблих уже встановили – це рівнянка Тетяна та її товариш з райцентру Здолбунів Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водолази витягли два легковики і бус

"Це та пара, яка зникла 3 жовтня 1997-ого року. Вони їхали додому з авторинку в селі Нова Любомирка Рівненського району. Дорогою пропали без вісти. Рідні не знали, куди вони пропали і подали у розшук", - каже начальник обласного управління міліції Василь Лазутко. – "Слідів насильницької смерті немає. Тому кримінальну справу порушувати не будемо. Ймовірно, вони не справилися з керуванням і упали з аварійного мосту у річку. Їхніх рідних уже сповістили".

В селі згадують, що колись в тому місці через Горинь стояв міст. По ньому з Козлина йшла дорога на Любомирку. Нині міст розвалився і жителі мусять їздити в  об'їзд.

Зараз ви читаєте новину «Скелети в автомобілі знайшли у річці на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути