Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 10:55

Сієнна Міллер оголилася на пляжі (ФОТО)
5

Британська актриса Сієнна Міллер ("Красень Алфі або Чого хочуть чоловіки", "Інтерв"ю", "Камілла") продовжує подорожувати по світу зі своїм новим бойфрендом актором Різом Айфансом, відомим по ролі у фільмі "Ноттінг Хілл".

Володіючи стрункою фігурою, 26-річна актриса практично завжди купається і загоряє топлесс, чим приводить в захоплення папарацці. Фотографи в черговий раз застали актрису, що надягає купальник перед тим, як упірнути в море. Як відзначають блогери, Міллер, мабуть, роздягається частіше за всіх серед британських актрис.

Повідомляється, що на початку цього літа Сієнна Міллер і Різ Айфанс планують одружитися. Відомо, що Айфанс тричі робив Сієнні пропозицію і тричі діставав відмову. Якщо вірити чуткам, то актриса дала свою згоду на брак тільки після четвертої спроби.

Матір Різа Айфенса Бетті-Він Айфенс підтвердила це в інтерв"ю британській газеті "TheSun".

Мати Різа також висловила свою думку про майбутню невістку: "Вони обожнюють один одного. Я дуже рада за них. Сієнна чудова людина".

До того ж вона розповіла, що Різ оглядає собі будинок в Уельсі, щоб поселитися з дружиною ближче до сім"ї, повідомляє Federalpost

Зараз ви читаєте новину «Сієнна Міллер оголилася на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути