неділя, 05 січня 2020 13:58

Синоптик шокував українців прогнозом погоди на 2020 рік

Синоптик шокував українців прогнозом погоди на 2020 рік
2020 рік буде прохолодним. Фото:www.gorod.cn.ua

Весна і літо в Україні у 2020 році будуть прохолодними.

Осінь очікується також холодна та волога, пише "Сегодня".

"Весна в рік Місяця спочатку дуже холодна, до середини березня будуть тримаються сильні морози. У квітні холодно і сиро, тільки в кінці місяця стане ясно і тепло. Травень - спекотний і посушливий, в середині понад два тижні без опадів. Але цю засуху компенсують два літніх місяці, які очікуються прохолодними через часті дощі, але не холодними, адже сонце стоїть високо і гріє добре. У серпні картина зміниться - він буде посушливий, спекотний, в середині місяця знову два тижні без дощів", - розповів синоптик Леонід Горбань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка погода буде на Різдво

Вересень, на відміну від попередніх років, дощовим. В кінці жовтня можливі заморозки, а в другій половині листопада - морози. На початку жовтня після невеликих дощів прогнозують 10 днів не спекотних, але сухих і з приємною погодою. Грудень - холодний, з дощами і снігом, але морози невеликі.

Загалом, в 2020 році українцям слід очікувати холодну і сніжну зиму, пізню весну, "літній" травень і прохолодне, дощове літо. Серпень "відпрацює" попередні місяці своєю спекою, а осінь порадує "бабиним літом" на початку жовтня.

Кліматологи Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського підвели погодні підсумки найтеплішого року у столиці за 139 років. За даними спостережень метеостанції обсерваторії, середньорічна температура минулого року в Києві піднялась до +10,6°С, що на 2,9°С перевищує кліматичну норму і таким чином він виявився рекордним з 1881 року.

Зараз ви читаєте новину «Синоптик шокував українців прогнозом погоди на 2020 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути