середа, 10 лютого 2016 16:33

"Син з АТО писав, що я буду ним пишатися" - у Полтаві вручили нагороди "Народний герой"
7

Фото: Фото - Марія Кожемяко

Сьогодні в Полтаві в театрі імені Гоголя бійцям АТО, волонтерам та лікарям вручили нагороду "Народний герой України". Її отримали 16 осіб.

Зал заповнили бійці АТО, курсанти місцевого училища зв'язку, волонтери з місцевого центру "Батальйон небайдужих" та з інших областей України. Ордени вручали під звуки військового оркестру. Нагороди отримали герої з усієї країни.

"Без людей ми нічого б не змогли зробити. І без підтримки рідних. Моя мама ні разу не сказала мені - не їдь в АТО. Так само, як і команда, з якою разом працюємо", - сказала нагороджена волонтерка з Полтави Вікторія Мірошніченко.

Вручали нагороди і бійцям АТО посмертно.

"Мій син завжди був справжнім чоловіком. Вже з АТО писав мені, що коли повернеться, - я буду ним гордитися. Він так і не повернувся. Але я ним горджуся", - розповіла Олена, матір загиблого Дениса Синюка. Загинув торік у січні в Донецькому аеропорту. Був розвідником взводу аеромобільного-десантного батальйону 95 бригади.

Вручення ордена "Народний герой" започаткували торік. Кандидатури обиралися за поданнями командирів військових підрозділів та керівниками волонтерських організацій. Сама нагорода виготовлена зі срібла.

Зараз ви читаєте новину «"Син з АТО писав, що я буду ним пишатися" - у Полтаві вручили нагороди "Народний герой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути