субота, 10 квітня 2010 09:28

Син Повалій втратив цноту у восьмому класі

 
26-річний син співачки Таїсії Повалій Денис відчув себе дорослим після першого сексуального досвіду у восьмому класі. Про це він розповів журналу "Країна" .

- Дівчину звали Саша. Ми разом вчилися. Усе сталося в неї вдома. Пам"ятаю, вийшов тоді з кімнати і зрозумів, що вже чоловік, - згадує Денис. - Ми три місяці зустрічалися, а потім вона сказала, що більше мене не любить. Саша фарбувала волосся у зелений колір і слухала Prodigy.

Зараз Денис Повалій уже сьомий рік зустрічається з на два роки молодшою за нього киянкою Юлією Павлишин. Вони познайомилися у школі. Спочатку дружили, потім рік зустрічалися, згодом розійшлися. Знову зійшлися, коли Денис учився в Інституті міжнародних відносин.

- Якось увечері мені треба було поїхати в бібліотеку біля КПІ. Я припаркував машину, в якій сиділа моя дівчина, на узбіччі й пішов алейкою до бібліотеки, - розповідає. - До мене підійшли три хлопці. "Закурить не найдеться?" - запитують. А в мене в кишені 500 гривень, ключі від машини, квартири, телефон. Я злякався, підійшов до одного з них, поклав руку на плече і сказав: "Лучше не надо. Я тебе не советую". Вони заклякли. Я розвернувся й пішов.

Повний текст інтерв"ю із сином Повалій читайте у номері журналу "Країна" від 9 квітня

Зараз ви читаєте новину «Син Повалій втратив цноту у восьмому класі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути